Het Advanced Security Alarmsysteem

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig!

Het Advanced Security Alarmsysteem combineert een hoogte mate van veiligheid met gebruiksvriendelijkheid die ongekend is in de beveiligingsbranche. Het is dan ook niet voor niets dat dit alarmsysteem reeds door duizenden tevreden klanten wordt gebruikt en het bij uitstek het systeem is waar installateurs voor kiezen.

EENVOUDIGE BEDIENING

Dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is dit het eerste alarmsysteem dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Kies voor het alarmsysteem dat is ontworpen met de gebruiker als uitgangspunt!

TIJDLOOS ONTWERP

Het Advanced Security Alarmsysteem werd in samenwerking met designers ontworpen. Hierdoor zijn de individuele componenten absoluut tijdloos en gaan ze moeiteloos op in elk interieur.

OVERAL TOEGANKELIJK

Met de smartphone app heeft u nu overal toegang tot uw alarmsysteem. Hiermee kunt u met de app uw alarmsysteem bedienen, foto's bekijken en gebeurtenissen terughalen.

PROFESSIONELE INSTALLATIE & SUPPORT

Middels periodieke trainingen en intensief contact met fabrikant en distributeur kennen wij de systemen van binnen en buiten. Het Advanced Security Alarmsysteem wordt door kundige installateurs bij u geïnstalleerd waarna u een duidelijke uitleg krijgt van de werking ervan. Zo worden al uw vragen beantwoord en worden valse meldingen voorkomen. De combinatie van draadloze en bedrade technologie en de integratie van diverse aspecten van veiligheid maakt kostenefficiënte installatie mogelijk. Met Advanced Security Systems gaat u een relatie aan met een beveiligingspartner die het systeem om uw wensen en behoefte heen bouwt en een systeem inricht waarvan u jaren plezier heeft!
Efficiënte installatie
Naadloze integratie