Camerabewaking

Of het nu gaat om een winkelpand waarbij u zicht wilt houden op uw voorraad, een tankstation waarbij doorrijders oorzaak zijn van gederfde inkomsten of een compleet industrieterrein waar diefstal en vandalisme een doorn in het oog zijn: cameratoezicht heeft zich bewezen als preventief middel en zorgt voor beeldmateriaal wanneer zich calamiteiten voordoen.

Nieuw of vervanging?

Of het nu gaat om een compleet nieuw systeem of de vervanging van onderdelen uit uw huidige systeem: Wij hebben altijd een passende oplossing. Wij hebben oplossingen gebasseerd op volledig analoog, volledig IP, IP over coax of geïntegreerde IP en analoog (hybride). Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Altijd het juiste systeem voor u

Uiteenlopende situaties vragen om verschillende eisen waaraan uw camerasysteem moet voldoen. Samen met u nemen wij graag uw persoonlijke situatie door aan de hand waarvan wij een beveiligingsplan opstellen. Hierin komen zaken aan de orde als de integratie van een alarmsysteem, het meekijken op afstand door u of de meldkamer, lokale of cloud opslag etc. Omdat wij werken met uiteenlopende systemen en merken kunnen wij u van onafhankelijk advies voorzien en het juiste systeem selecteren.

Zakelijk

Wanneer u voor cameratoezicht kiest wilt u er zeker van zijn dat alles perfect in beeld komt en de beelden netjes worden opgeslagen. De door ons geïnstalleerde systemen bestaan uit enkel gerenommeerde merken en producten van de hoogste kwaliteit. Onze nazorg is ongeëvenaard en ongeacht de grootte van de installatie geldt bij ons dat klantenservice de hoogste prioriteit heeft.

Particulier

Als particuliere klant bent u op zoek naar een kostenefficiënt systeem en wilt u wellicht ook zelf installeren. Wij nodigen u dan ook uit om op onze losse verkooppagina's te kijken en uw systeem samen te stellen. Ook nodigen wij u uit contact met ons op te nemen en de mogelijkheden door te nemen voor uw systeem en installatie.

Alles perfect in beeld

Wanneer u voor cameratoezicht kiest wilt u er zeker van zijn dat alles perfect in beeld komt en de beelden netjes worden opgeslagen. De door ons geïnstalleerde systemen bestaan uit enkel gerenommeerde merken en producten van de hoogste kwaliteit. Na installatie nemen wij uiteraard de tijd het systeem met u door te nemen, de apps op uw smartphone of tablet te installeren en eventuele vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.