Mechanische beveiliging

Uw eerste verdedigingslinie!

Het gedegen beveiligen van uw pand begint bij mechanische (of bouwkundige) beveiliging. Het beste dat u kunt doen is namelijk voorkomen dat ongenode gasten uw pand of specifieke ruimten kunnen betreden. Naast voorkomen vertraagt mechanische beveiliging een inbraak aanzienlijk. Goed hang en sluitwerk, veiligheidsbeslag, barrièrestangen en kluizen zijn voorbeelden van mechanische beveiliging.

HANG & SLUITWERK

Met goed hang en sluitwerk zorgt u ervoor dat de gevelopeningen in uw pand gedegen afgesloten kunnen worden en vertraagt u een mogelijke inbraakpoging aanzienlijk. Goed hang en sluitwerk bestaat uit producten van hoogwaardige materialen en omvat o.a. scharnieren, dievenklauwen, sloten en cilinders.

VEILIGHEIDSBESLAG

Goed veiligheidsbeslag kenmerkt zich door gebruik van hoogwaardige materialen en het ontbreken van schroeven aan de buitenzijde. Het beschermt hiermee de cilinder, zodat kerntrekken, de populairste inbraakmethode van dit moment, voorkomen wordt.

Barrièrestangen

Veel ramen zijn inbraakgevoelig en eenvoudig open te breken. Barrièrestangen zorgen voor extra veiligheid bij deze ramen en andere gevelopeningen en de barrièrestangen die wij gebruiken voldoen uiteraard aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn SKG gecertificeerd.

KLUIZEN & BRANDKASTEN

Of het nu gaat om belangrijke documenten, waardepapieren, sieraden of contanten, er is altijd een kluis of brandkast waarop u kunt vertrouwen. Wij leveren en plaatsen uw kluis of brandkast altijd volgens de norm waardoor u verzekerd bent van juiste installatie en waardeberging.

PROFESSIONELE INSTALLATIE

Onze beveiligingsoplossingen worden door kundige installateurs bij u geïnstalleerd en opgeleverd waarna u een duidelijke uitleg krijgt van de werking ervan. Zo bent u verzekerd van juiste werking en worden calamiteiten als gevolg van installatiefouten voorkomen. Advanced Security Systems is uw partner als het om veiligheid gaat.
In onze webshop treft u een selectie van de producten uit ons assortiment. Het aanbod op de site is samengesteld op basis van onze voorraadartikelen en de meest gebruikte mechanische beveiligingsmaatregelen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een product dat niet in ons online assortiment voorkomt, dan kunt u uiteraard contact opnemen voor een vrijblijvende prijsopgaaf.