ICT Netwerk

De basis van uw ICT-omgeving is uw bedrijfsnetwerk. Een netwerk met een of meerdere servers, routers, access points en verschillende gebruikers. Advanced Security Systems heeft ruime ervaring in het aanleggen en beheren van betrouwbare bedrijfsnetwerken.

Nieuw of vervanging?

Of het nu gaat om een compleet nieuw netwerk of de vervanging van (onderdelen uit) uw huidige systeem: Wij hebben altijd een passende oplossing. Zo bent u altijd verzekerd van een netwerk dat aan de huidige standaarden voldoet en dat klaar is voor de toekomst! Wij verzorgen goed werkende netwerken voor particulieren en mkb.

Altijd maatwerk

Uiteenlopende situaties vragen om verschillende eisen waaraan uw installatie moet voldoen. Samen met u nemen wij graag uw situatie door en stellen wij een ICT-plan op. De integratie van verschillende ICT gerelateerde zaken als uw printer, alarm- of camerasysteem intercom of deurbel worden naadloos in uw installatie opgenomen.

Afspraak is afspraak

Wij nemen met u de mogelijkheden door, maken duidelijke afspraken en leveren uw installatie op volgens deze afspraken. Door onze transparante en duidelijke werkwijze weet u op voorhand wat de te behalen prestaties zijn en wat uw installatie u gaat kosten. Duidelijk: Daar kunt u ons aan houden!