's Werelds eerste app die vanaf de tekentafel ontworpen is voor veilige communicatie

Als we de afgelopen jaren iets hebben geleerd dan is dat wel dat onze informatie en communicatie op grote schaal door verschillende partijen wordt onderschept en verzameld. Dit wordt gedaan door zowel kwaadwillenden ten behoeve van bijvoorbeeld bedrijfsspionage en overheden die netwerken in kaart willen brengen en meeluisteren. Helaas is het niet mogelijk elk gesprek "onder vier ogen" te voeren en kom je wanneer je een privé-gesprek wil voeren al gauw uit bij encryptie. Wij hebben voor u de oplossing!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Volledig anoniem

Het account is niet te herleiden naar de gebruiker

End to end encryptie

De verzonden data wordt end-to-end versleuteld waardoor er de communicatie gegarandeerd privé blijft.

Peer-to-Peer verbinding

De verbinding tussen gebruikers is altijd peer to peer waardoor er geen tussenliggende server nodig is waar allerlei gegevens doorheen gaan.

ZRTP encryptie

De encryptiemethode gebruikt nooit dezelfde sleutels waardoor het kraken van berichten onbegonnen werk is.

Beveiligingsverificatie

Naast de uitgebreide encryptie biedt de authentificatieprocedure een extra beveiliging tegen de zogenaamde man-in-the-middle-attack. U weet altijd zeker dat u verbinding heeft met de juiste persoon zonder dat iemand meeluistert.

Periodieke updates

Silent Circle heeft een Bug Bounty program waardoor eventuele lekken snel gevonden, gerapporteerd en ben binnen 72 uur gedicht worden. Deze updates worden automatisch uitgevoerd.

Silent World

Met Silent World kunt u in risicogebieden zelfs een beveiligde uitgaande verbinding opzetten naar vaste telefoons. Overal ter wereld!

Beperkte levensduur van berichten

U bepaalt zelf hoe lang uw berichten blijven bestaan. U kunt hiervoor ingestelde burn-tijden hanteren of handmatig berichten verwijderen. Verwijderde berichten worden zowel op uw toestel als het toestel van de ontvanger verwijderd.

Communicatie mogelijkheden

U kunt met de Blackphone beveiligd bellen, chatten, mailen en videobellen. Ook kunt u bestanden, foto's of filmpjes tot 100MB versturen.

Silent Phone VS de concurrentie

De uitvinder en ontwikkelaar van Silent Phone is Phil Zimmerman. Hij is de grondlegger van PGP en ZRTP. ZRTP staat voor Zimmerman Real-time Transport Protocol en wordt door veel van de concurrenten van de Silent Phone gekopieerd en gebruikt om de berichten of gesprekken te versleutelen. Zo ook diensten en producten als EncroChat, Ghost Call, Simlar en Signal. Het moge duidelijk zijn dat de grondlegger en ontwikkelaar van dit protocol dé autoriteit is op het gebied van encryptie en u erop kunt vertrouwen dat uw communicatie ten alle tijden uiterst goed beveiligd is.
Met de Silent Phone app is uw communicatie volledig beschermt tegen ongewenste mee-luisteraars. Deze app is beschikbaar voor Android, iOS als Silent OS. Alhoewel het gebruik van deze app u beschermt tegen mee-luisteraars kan de app u niet beschermen tegen aanvallen op uw telefoon.