Tijdelijk WiFi

Tijdelijk een supersnelle internetverbinding nodig? Bestel nu je eigen WiFi router on the go!

Ontdek het gemak van een 4G WiFi router voor een evenement, congres of op reis. Of het nu gaat om een betrouwbaar WiFi netwerk voor op de beursvloer of u met uw gezin op vakantie bent: met een mobiele WiFi router kunt u al uw mobiele apparatuur voorzien van razendsnel internet en bent u niet meer afhankelijk van onveilige WiFi spots. Wij hebben drie modellen eenvoudig te gebruiken WiFi routers die afhankelijk van de situatie ingezet kunnen worden.

PRIJZEN

1 WEEK NL

 vanaf

€99,00

 

1 MAAND NL

 vanaf

€149,00

 

1 WEEK EU

 vanaf

€149,00

 

1 MAAND EU

 vanaf

€199,00

 

OPLOSSINGEN

VERHUIZEN

Uw verhuizing staat gepland of is al uitgevoerd, echter laat de vaste internetaansluiting van uw ISP op zich wachten. Als uw medewerkers niet kunnen werken kost u dit veel geld. Een tijdelijke internetaansluiting biedt uitkomst. Professioneel beheerd modem inclusief monitoring en voldoende snelheid wordt snel geleverd.

BOUW LOCATIE

Uw bouwlocatie kent geen vaste internetaansluiting. Gedurende de bouwwerkzaamheden is er wel behoefte aan kantoorfunctionaliteit voor uw medewerkers en onderaannemers om het project te realiseren.  Tijdelijke betrouwbare internetaansluiting met de mogelijkheid van een volledige netwerk middels kabel en WiFi.

EVENEMENT

U organiseert een evenement of presenteert uw onderneming op een beurs. Wanneer de demonstratie van uw product of het succes van uw evenement (mede) afhangt van internet toegang en voldoende bandbreedte dan is het fijn als u uw eigen oplossing heeft. Een tijdelijke internetverbinding maakt van uw evenement een succes.

VAKANTIE

In de auto, op de camping of in het hotel. Of u nu bereikbaar wilt zijn voor uw werk of uw favoriete serie wilt volgen of de iPads van uw kinderen wilt voorzien van een internetverbinding: Met uw een WiFi router heeft u uw eigen internet hotspot op zak en altijd en overal toegang tot het internet.