Toegangscontrole

Weten wie u toegang verleent

Met toegangscontrolesystemen bepaalt u wie op welk moment toegang heeft tot een pand of bepaalde ruimten in een pand. Dit kan van groot belang zijn voor het bewaken van uw archief met bedrijfsgevoelige informatie, uw serverruimte waar niet iedereen zomaar naar binnen mag lopen of uw kluisruimte vanwege de voor de hand liggende redenen. Met het juiste systeem bepaalt u wie toegang heeft op welk moment en houdt u bij wie zich toegang heeft verschaft. De oplossingen voor toegangscontrole zijn legio. Zo kunnen wij uw installatie verzorgen voor een enkele deur of voor een hotel met honderden kamers.

Flexibel inzetbaar

Toegangscontrolesystemen kunt u inzetten voor de beveiliging van een enkele deur of voor een volledig pand met verschillende ruimten en vertrekken. Op deze wijze zijn onze systemen inzetbaar voor particulieren en ondernemers die zicht willen houden op wie het pand of bepaalde ruimten betreed en op een eenvoudige wijze het sleutelbeheer willen uitvoeren.

Sleutelbeheer

Raak nooit meer uw sleutel kwijt en leen deze onbezorgd uit aan wie u maar wil. Met de oplossingen die wij u bieden kunt u onze systemen gebruiken met fysieke sleutels, rfid kaarten of tags en zelfs uw mobiele telefoon. Zo kunt u uw gasten of personeel toegang bieden tot het pand of bepaalde ruimte met gebruik van de mobiele telefoon en kunt u eenvoudig deze rechten intrekken.

Oogstrelend design

De verschillende oplossingen die wij bieden zijn naast functioneel in gebruik ook oogstrelend in aangezicht zodat ze moeiteloos opgaan in elk interieur. Tevens kan het systeem naadloos geïntegreerd worden met een alarm- of brandmeldsysteem waardoor een totaaloplossing mogelijk is. Of het nu gaat om een woonhuis, B&B of compleet hotel: met toegangscontrole houdt u altijd zicht op wie u toegang verleent tot uw object. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PROFESSIONELE INSTALLATIE & SUPPORT

Onze toegangscontrolesystemen worden door kundige installateurs bij u geïnstalleerd en opgeleverd waarna u een duidelijke uitleg krijgt van de werking ervan. Zo bent u verzekerd van juiste werking en worden calamiteiten als gevolg van installatiefouten voorkomen. Doordat de systemen zowel bekabeld als draadloos geïnstalleerd kunnen worden zijn deze breed inzetbaar en kunnen wij op kostenefficiënte wijze uw installatie uitvoeren. Advanced Security Systems is uw partner als het om veiligheid gaat.