Track & Trace

Volgen wat belangrijk is

Of het nu gaat om een enkel voertuig of een hele vloot aan bedrijfswagens, wij kunnen voor u op een eenvoudige en kostenefficiënte wijze voorzien van betrouwbare GPS volgsystemen. Op deze wijze houdt u eenvoudig uw kilometeradministratie bij, weet u wat uw rijgedrag is en kunt u uw voertuig of onder object altijd terugvinden.

Eenvoudige installatie

De apparatuur die wij gebruiken is eenvoudig in installatie en gebruik waardoor het voor vrijwel iedere toepassing geschikt is. Wij werken de producten netjes voor u weg zodat deze niet eenvoudig te verwijderen of saboteren zijn en met de bijbehorende interface kunt u uw voertuig altijd lokaliseren.

EENVOUDIGE INTEGRATIE

Wij kunnen uw Track en Trace module integreren met een alarmsysteem voor uw voertuig en zelfs uw woning. Zo kunt u bij een alarm direct de hulpdiensten inschakelen en kunt u ten alle tijden uw voertuig weer terugvinden. Dit kan u een korting opleveren op uw huidige voertuig verzekering.

HELDERE KOSTEN

De kosten voor de installatie en het gebruik van de systemen zijn helder en overzichtelijk. Bij aanschaf bepaalt u zelf waar uw abonnement loopt en wanneer u het voertuig volgsysteem bij ons least hebben wij duidelijke maandelijkse kosten die afnemen naargelang de periode waarover u least oploopt. U weet altijd op voorhand waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

TOEPASSINGEN

Voertuig volgsystemen zijn in te zetten voor uiteenlopende toepassingen. Het volgen van auto's, motoren en vrachtwagens wordt reeds op grote schaal ingezet maar de vele andere toepassingsmogelijkheden zoals het volgen van boten, fietsen, containers of koffers is minder bekend maar net zo mogelijk. Neem nu contact met ons op en we nemen graag de mogelijkheden met u door.